EXPERIENCE ZAGREB

Doživite Grad Zagreb i istražite povijest, kulturu, lokalnu kuhinju i još mnogo toga.

POVIJEST I ARHITEKTURA ZAGREBA

Otkrijte povijesna blaga i lokalnu arhitekturu grada Zagreba. Otkrijte bogatu ostavštinu secesijske arhitekture i posjetite srednjovjekovni Gradec  koji nudi panoramski pogled na grad, katedralu i druge sakralne objekte.

UMJETNOST I KULTURA

Top mjesta za kulturu u Zagrebu koja morate posjetiti. Posjetite istaknuta kazališta, zagrebačke muzeje likovne umjetnosti i zanimljive tematske muzeje poput Muzeja čokolade.

ZAGREBAČKA GASTRONOMIJA

Dobrodošli u grad okusa! Otkrijte bogatu ponudu lokalne i međunarodne kuhinje. Centar grada Zagreba vrvi bistroima, restoranima i barovima. Otkrijte skrivene gastro oaze u Zagrebu i razveselite svoje nepce.

ZAGREBAČKI PARKOVI

Izgubite se u prekrasnom zelenilu. Istražite zagrebačku povijesnu Lenucijevu zelenu potkovu, jedinstvenu urbanu cjelinu parkova, vrtova i gradskih trgova. Nadomak centra grada nalazi se Maksimir, najstariji javni park i spomenik krajobrazne arhitekture.

REKREACIJA I SPORTSKE AKTIVNOSTI

Oslobodite se svakodnevnih obaveza i provedite slobodno vrijeme u prirodi! Uživajte u ljepoti prirode vozeći bicikl ili trčeći oko Jaruna. Otiđite do Medvednice, parka prirode koji je idealan za šetnju i planinarenje, kao i za posjet Medvedgradu, srednjovjekovnom dvorcu smještenom na obroncima Medvednice.